0442193917

Kiertoilmatakat

Kierto­ilmatakka on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Perintei­sessä takassa sykkii metalli­rakenteinen takkasydän erilli­sellä kuori­rakenteella.

Kiertoilmatakka lämmit­tää tilan nopeasti ja lämpö kestää pitkään.  Takkapalvelu J. Jääskeläi­seltä ainutlaatuisia kierto­ilmatakkoja pk-seudulla.

Tasaista lämpöä

Nimensä mukaisesti kiertoilma­takka kier­rättää tilassa olevaa lämmintä ilmaa, lämpö jakautuu tasaisesti lämmittäen huoneen lattioita myöden. Tasainen lämmön jakautuminen on hyödyksi erityisesti kivestä rakennetuissa tiloissa ja muiden lämmitys­järjes­telmien tukena. Kiertoilmatakassa yksi pesällinen puita lämmittää jopa 12 tuntia!

Yksilöl­listä kiertoilmaa

Takkapalvelu J. Jääskeläinen muuraa ja rakentaa Sinulle yksilöllisen ja tiloillesi parhaimmalla mahdollisella tavalla mitoitetun kiertoilmatakan. Rakennan takkoja kesämökeille, koteihin ja vaikka tunnelmallisuutta arvostaviin kahviloihin. Muuraan ja kokoan myös kierto­ilmatakka­valmistajien valmiita takkoja, jos valikoimista löytyy juuri Sinulle sopiva vaihtoehto.

Saneerausta ja restau­rointia

Saneeraan ja muuraan kuluneita takkapintoja ja takka­sydämiä. Toimipisteeni sijaitsee Nummelassa ja työskentelen koko pk-seudun alueella.